Palvelut

Tavarantoimituspalvelu

Valitse haluamasi tuote Saksan, Espanjan, Puolan, Englannin, Alankomaiden, Ranskan, Italian, Liettuan tai Latvian verkkokaupasta, rekisteröidy OstaEU -verkkosivulle ja saat osoitteen Saksasta, Espanjasta, Puolasta, Englannista, Alankomaista, Ranskasta, Italiasta, Liettuasta ja Latviasta, jota käytät tilatessasi eurooppalaisista verkkokaupoista. Tavarat toimitetaan Suomeen 1-10 arkipäivän kuluessa tavaroiden lähetyspäivästä lukien. PostNord (DPD) toimittaa pakettisi noutopisteeseen, sinulle sopivaan paikkaan tai lähimpään PostNordin/Postin palvelupisteeseen. Luettelo Saksan, Espanjan, Puolan, Englannin, Alankomaiden, Ranskan, Italian, Liettuan ja Latvian suosituimmista verkkokaupoista löytyy täältä.

Edut:

 • Toimitus kaikkialta Saksasta, Espanjasta, Puolasta, Englannista, Alankomaista, Ranskasta, Italiasta, Liettuasta ja Latviasta. Rajoittamattoman koon tuotteet toimitetaan varastoomme Saksassa, Espanjassa, Puolassa, Ranskassa, Italiassa, Englannissa, Alankomaissa, Liettuassa ja Latviassa kaikista verkkokaupoista, ja jopa naapurimaista, jotka eivät lähetä paketteja Suomeen.
 • Nopea toimitus. Verkkokaupoista tilaamasi paketit lähetetään Suomeen joka viikko ja toimitetaan 1-10 työpäivän kuluessa.
 • Turvallinen ja helppo käyttää. Jokaisella käyttäjällä on oma tunnuksensa järjestelmään, joka luo käyttäjälle uniikin käyttäjätunnuksen (ID) tavaroiden tilaamista varten. Tavarat on vakuutettu koko toimitusmatkan ajan aina siihen asti, kun ne saapuvat Suomeen. Paketin tiedot syötetään järjestelmään, ja käyttäjä voi tarkkailla tilan muutoksia tilillä. Käyttäjälle lähetetään sähköposti-ilmoitus kaikista mahdollisista muutoksista lähetyksen tilassa.
 • Pakettitilausten yhdistäminen. Tilaa tuotteita saman maan eri verkkokaupoista, yhdistä lähetykset yhdeksi tilaukseksi ja maksa vain niiden kokonaispainosta.
 • Toimituskulut. Pakettitoimituspalvelumme kautta tilaamalla säästät paljon rahaa. Tarjoamme paremman hinnan kuin valitsemasi verkkokauppa.
 • Tuotteen hinta ja korkea laatu. Ostat tuotteet halvemmalla korkean kilpailun ja valmistajien tuotteiden korkean kysynnän vuoksi. Alkuperäiset laatutuotteet ovat huomattavasti halvempia kuin Suomessa. Voit myös ostaa tuotteita, joita ei ole saatavilla Suomessa.

Tavaroiden ostopalvelu

Olet valinnut haluamasi tuotteet eurooppalaisesta verkkokaupasta, mutta sinulla on vaikeuksia ostaa niitä? Tai ehkä tarvitset vain tavaroiden ostopalvelua? Kaikki käy nyt kätevästi! Niille, jotka haluavat ostaa tuotteita helposti eurooppalaista verkkokaupoista, tarjoamme lisäpalveluna tavaroiden ostopalvelua. 

Valitse helpoin tapa tehdä ostoksia Saksassa, Englannissa, Puolassa, Espanjassa, Italiassa, Alankomaissa, Ranskassa, Liettuassa ja Latviassa: 

 • Valitse haluamasi tuote mistä tahansa Saksan, Englannin, Puolan, Espanjan, Italian, Alankomaiden, Ranskan, Liettuan tai Latvian verkkokaupasta.
 • Anna tuotelinkki ja lisätietoja ostopalvelun tilauslomakkeessa.
 • Lähetämme lopullisen hintatarjouksen 24 tunnin sisällä.
 • Kun olet vahvistanut tilauksen ja maksanut siitä, me ostamme tavarat sinulle.

*OstaEU on välittäjä ostajan ja myyjän välillä, ja tarjoaa tavaroiden ostopalveluja. Luomme laskun vain ostopalvelusta. Laskun ostamastasi tuotteesta antaa sinulle ulkomaalainen verkkokauppa, joka on tuotteen myyjä. Huomaa, että tuotteen lasku lähetetään tilauksen tehneen henkilön nimissä.

**Tuotteen toimitushinta Saksasta, Englannista, Puolasta, Espanjasta, Italiasta, Ranskasta, Alankomaista, Liettuasta tai Latviasta ei sisälly hintatarjoukseen - se lasketaan, kun tuote on saapunut OstaEUn varastoon OstaEUn vakiotoimitushintojen mukaisesti.

Lisäpalvelut Puolassa:

 

 • Nouto In Postin 24/7 pakettiautomaatista Suwałkissa. TÄRKEÄÄ. Jos valitset paketin toimitustavaksi pakettipisteen Puolassa, sisältävät tiedot automaattisesti vain pakettipisteen nimen. Tämän takia on tärkeää, että lähetät näissä tapauksissa seurantanumeron ja OSTAEU-tunnuksesi asiakaspalveluun. Muutoin paketti voi päätyä tunnistamattomien pakettien joukkoon varastolla.
 • Isojen pakettien nouto suosituista kaupoista ja supermarketeista.
 • Palvelu pakettien lähettämisestä vastaanottajille Puolassa.
 • Mahdollisuus varastoida paketteja Puolassa.

 

Kaikki lisäpalvelut ovat maksullisia, jos haluat lisätietoja hinnoista, ota yhteyttä asiakaspalveluun tai katso hinnat sivulta - hinnat.

 

Hinnat>