Palvelut

Tavarantoimituspalvelu

 

Valitse haluamasi tuote Saksan, Espanjan, Puolan, Englannin, Ranskan, Italian, Liettuan, Latvian, Alankomaiden, Tšekin ja Portugalin verkkokaupasta, rekisteröidy OstaEU-verkkosivulla ja saat osoitteen Saksasta, Espanjasta, Puolasta, Englannista, Ranskasta, Italiasta, Liettuasta, Latviasta, Alankomaista, Tšekistä, joita käytät tilattaessa tavaroita Saksan, Espanjan, Puolan, Englannin, Ranskan, Italian, Liettuan, Latvian, Alankomaiden ja Tšekin verkkokaupoista. Tuotteet toimitetaan Suomeen 1-10 arkipäivän kuluessa paketin lähtöpäivästä. Pakettisi toimitetaan sinulle sopivaan paikkaan DPD (PostNord) kuriiripalvelun tai lähimmän PostNordin/Postin palvelupisteen kautta. Lista Saksan, Espanjan, Puolan, Englannin, Ranskan, Italian, Liettuan, Latvian, Hollannin ja muiden Euroopan maiden suosituimmista verkkokaupoista löytyy täältä täältä.

OstaEU-palvelua voi käyttää paitsi tavaroiden lähettämiseen eri ulkomaisista verkkokaupoista, myös yksittäisten lähetysten lähettämiseen. Esimerkiksi: Voit käyttää sinulle annettuja OstaEU-varasto-osoitteita lähettääksesi tavaroita muissa Euroopan maissa asuvilta sukulaisilta tai ystäviltä. Lähetykset toimitetaan varastoomme ulkomailla ja kuljetamme ne Suomeen.

 

Edut:

 • Toimitus kaikkialta Saksasta, Espanjasta, Puolasta, Englannista, Alankomaista, Ranskasta, Italiasta, Liettuasta, Latviasta ja Tšekin tasavallasta. Rajoittamattoman koon tuotteet toimitetaan varastoomme Saksassa, Espanjassa, Puolassa, Ranskassa, Italiassa, Englannissa, Alankomaissa, Liettuassa, Latviassa ja Tšekin tasavallassa kaikista verkkokaupoista, ja jopa naapurimaista, jotka eivät lähetä paketteja Suomeen.
 • Nopea toimitus. Verkkokaupoista tilaamasi paketit lähetetään Suomeen joka viikko ja toimitetaan 1-10 työpäivän kuluessa.
 • Turvallinen ja helppo käyttää. Jokaisella käyttäjällä on oma tunnuksensa järjestelmään, joka luo käyttäjälle uniikin käyttäjätunnuksen (ID) tavaroiden tilaamista varten. Tavarat on vakuutettu koko toimitusmatkan ajan aina siihen asti, kun ne saapuvat Suomeen. Paketin tiedot syötetään järjestelmään, ja käyttäjä voi tarkkailla tilan muutoksia tilillä. Käyttäjälle lähetetään sähköposti-ilmoitus kaikista mahdollisista muutoksista lähetyksen tilassa.
 • Pakettitilausten yhdistäminen. Tilaa tuotteita saman maan eri verkkokaupoista, yhdistä lähetykset yhdeksi tilaukseksi ja maksa vain niiden kokonaispainosta.
 • Toimituskulut. Pakettitoimituspalvelumme kautta tilaamalla säästät paljon rahaa. Tarjoamme paremman hinnan kuin valitsemasi verkkokauppa.
 • Tuotteen hinta ja korkea laatu. Ostat tuotteet halvemmalla korkean kilpailun ja valmistajien tuotteiden korkean kysynnän vuoksi. Alkuperäiset laatutuotteet ovat huomattavasti halvempia kuin Suomessa. Voit myös ostaa tuotteita, joita ei ole saatavilla Suomessa.

Tavaroiden ostopalvelu

Olet valinnut haluamasi tuotteet eurooppalaisesta verkkokaupasta, mutta sinulla on vaikeuksia ostaa niitä? Tai ehkä tarvitset vain tavaroiden ostopalvelua? Kaikki käy nyt kätevästi! Niille, jotka haluavat ostaa tuotteita helposti eurooppalaista verkkokaupoista, tarjoamme lisäpalveluna tavaroiden ostopalvelua. 

Edut:

 • Vähemmän huolta. Sinun ei tarvitse huolehtia vieraiden kielten käännöksistä, toimitusehdoista tai maksutavoista.
 • Turvallisuustakuu. Sinun ei tarvitse huolehtia, sillä hoidamme kaikki ostoon liittyvät asiat myyjän kanssa. Saat myyjän kuvausta vastaavan tuotteen tai järjestämme palautuksen. Palautus tapahtuu myyjän määrittelemien palautusehtojen mukaisesti.
 • Ajansäästö. Ostopyynnön lähettäminen vie vain minuutin, ja kun olet maksanut tuotteet, suoritamme kaikki ostoon liittyvät toiminnot.
 • Hintatakuu. Sinun ei tarvitse vaihtaa valuuttaa tai etsiä myyjän toimitushintaa, OstaEU tekee sen puolestasi ja tekee tuotteesta hintatarjouksen 24 tunnin sisällä.

Tämän palvelun hinta ei sisällä tavaroiden toimitusta ulkomaisesta varastosta Suomeen. Kun tuote saapuu varastoomme, punnitsemme tuotteen ja laskemme tarkan toimituskulun Suomeen, jonka joudut maksamaan ennen tuotteen lähettämistä.

 

Valitse helpoin tapa tehdä ostoksia Saksassa, Englannissa, Puolassa, Espanjassa, Italiassa, Ranskassa, Liettuassa, Latviassa, Alankomaissa, Tšekissä ja Portugalissa:

 • Valitse haluamasi tuote mistä tahansa Saksan, Englannin, Puolan, Espanjan, Italian, Ranskan, Liettuan, Latvian, Alankomaiden, Tšekin tai Portugalin verkkokaupasta.
 • Anna tuotelinkki ja lisätietoja ostopalvelun tilauslomakkeessa.
 • Lähetämme lopullisen hintatarjouksen 24 tunnin sisällä.
 • Kun olet vahvistanut tilauksen ja maksanut siitä, me ostamme tavarat sinulle.

*OstaEU on välittäjä ostajan ja myyjän välillä, ja tarjoaa tavaroiden ostopalveluja. Luomme laskun vain ostopalvelusta. Laskun ostamastasi tuotteesta antaa sinulle ulkomaalainen verkkokauppa, joka on tuotteen myyjä. Huomaa, että tuotteen lasku lähetetään tilauksen tehneen henkilön nimissä.

**Tuotteen toimitushinta Saksasta, Englannista, Puolasta, Espanjasta, Italiasta, Ranskasta, Liettuasta, Latviasta, Alankomaista, Tšekin tasavallasta ja Portugalista tasavallasta ei sisälly hintatarjoukseen - se lasketaan OstaEU-varastolla palvelun vakiotoimitushintojen mukaan.

***Tavaranostopalvelun hinta riippuu tavaran arvosta (jos myyjän toimitus OstaEu-varastoon ei ole ilmainen, se lisätään tavaran hintaan).

Tuotteen ostopalvelun hinta >
 

Lisäpalvelut Puolassa

 

 • Nouto In Postin 24/7 pakettiautomaatista Suwałkissa. TÄRKEÄÄ. Jos valitset paketin toimitustavaksi pakettipisteen Puolassa, sisältävät tiedot automaattisesti vain pakettipisteen nimen. Tämän takia on tärkeää, että lähetät näissä tapauksissa seurantanumeron ja OSTAEU-tunnuksesi asiakaspalveluun. Muutoin paketti voi päätyä tunnistamattomien pakettien joukkoon varastolla.
 • Isojen pakettien nouto suosituista kaupoista ja supermarketeista.
 • Palvelu pakettien lähettämisestä vastaanottajille Puolassa.
 • Mahdollisuus varastoida paketteja Puolassa.

Kaikki lisäpalvelut ovat maksullisia, jos haluat lisätietoja hinnoista, ota yhteyttä asiakaspalveluun tai katso hinnat sivulta - hinnat.

Hinnat>

 

Lisäpalvelut Saksassa

 • Mikäli lähetys jätetään Saksan DHL noutoterminaaliin, noudon hinta terminaalista on 10,00 euroa per lähetys. Noutoja on saatavilla VAIN tästä terminaalista (DHL Filiale Am Ohmberg Neue Str. 2a).

 

Lisäpalvelut Ranskassa

 • Pakettien nouto tästä terminaalista 55b, Rue de Carling, 57490, L' Hôpital on ILMAISTA. Lähetä noutotiedot asiakaspalveluun. 
 • Ilmainen pakettien nouto on mahdollista VAIN tästä terminaalista (Stockerseul.com 55b, Rue de Carling, 57490, L' Hôpital). Voimme noutaa paketit mistä tahansa postitoimistosta, joka on enintään 10 km päässä varastostamme. 1 km hinta on 2 euroa. Esimerkiksi jos postiautomaatti on 5 km päässä varastostamme, paketin nouto tästä postiautomaatista maksaa 10 euroa. Kun tilaat useamman kuin yhden lähetyksen ja ne noudetaan samasta pakettiautomaatista, noutohinta on yksi noutokerta.
 • Pakettien nouto on mahdollista vain asiakkaan luvalla, joten pakettien valtuutusta ja noutoa varten sinun tulee olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun. 

 

Lisäpalvelut Tšekin tasavallassa

 • Nouto Zásilkovnan noutopisteestä Staňkovissa.
  Nouto Zásilkovnan noutopisteestä Staňkovissa on MAKSUTON.
  Sinun on annettava tšekkiläisen varastomme puhelinnumero (löydät sen varaston osoiteosiosta). Nouto EI ole mahdollista MUIDEN KAUPUNKIEN noutopisteistä.