Palvelut

Tavarantoimituspalvelu

Valitse haluamasi tuote Saksan, Liettuan, Espanjan, Puolan, Englannin, Ranskan tai Italian verkkokaupasta, rekisteröidy OstaEU-verkkosivulle ja saat osoitteen mihin voit tilata tuotteita Saksassa, Liettuassa, Espanjassa, Puolassa, Englannissa, Ranskassa ja Italiassa. Tavarat toimitetaan Suomeen 1-4 arkipäivän kuluessa tavaroiden lähetyspäivästä lukien. PostNord (DPD) toimittaa pakettisi noutopisteeseen, sinulle sopivaan paikkaan tai lähimpään PostNordin/Postin palvelupisteeseen. Löydät luettelon suosituimmista verkkokaupoista Saksassa, Liettuassa, Espanjassa, Puolassa, Englannissa, Ranskassa ja Italiassa täältä.

Edut:

  • Toimitus kaikkialta Saksasta, Liettuasta, Espanjasta, Puolasta, Englannista, Ranskasta ja Italiasta. Rajoittamattoman kokoiset tuotteet toimitetaan varastollemme Liettuaan, Saksaan, Espanjaan, Puolaan, Ranskaan, Italiaan ja Englantiin kaikista verkkokaupoista ja jopa naapurimaissa, jotka eivät lähetä paketteja Suomeen.
  • Nopea toimitus. Verkkokaupoista tilaamasi paketit lähetetään Suomeen joka viikko ja toimitetaan 1-4 työpäivän kuluessa.
  • Turvallinen ja helppo käyttää. Jokaisella käyttäjällä on oma tunnuksensa järjestelmään, joka luo käyttäjälle uniikin käyttäjätunnuksen (ID) tavaroiden tilaamista varten. Tavarat on vakuutettu koko toimitusmatkan ajan aina siihen asti, kun ne saapuvat Suomeen. Paketin tiedot syötetään järjestelmään, ja käyttäjä voi tarkkailla tilan muutoksia tilillä. Käyttäjälle lähetetään sähköposti-ilmoitus kaikista mahdollisista muutoksista lähetyksen tilassa.
  • Pakettitilausten yhdistäminen. Jos tilaat tuotteita useasta eri verkkokaupasta, kokoamme pakettisi yhteen tilaukseen ja maksat vain niiden kokonaispainosta.
  • Toimituskulut. Pakettitoimituspalvelumme kautta tilaamalla säästät paljon rahaa. Tarjoamme paremman hinnan kuin valitsemasi verkkokauppa.
  • Tuotteen hinta ja korkea laatu. Ostat tuotteet halvemmalla korkean kilpailun ja valmistajien tuotteiden korkean kysynnän vuoksi. Alkuperäiset laatutuotteet ovat huomattavasti halvempia kuin Suomessa. Voit myös ostaa tuotteita, joita ei ole saatavilla Suomessa.

 

Tavaroiden ostopalvelu

Olet valinnut haluamasi tuotteet eurooppalaisesta verkkokaupasta, mutta sinulla on vaikeuksia ostaa niitä? Tai ehkä tarvitset vain tavaroiden ostopalvelua? Kaikki käy nyt kätevästi! Niille, jotka haluavat ostaa tuotteita helposti eurooppalaista verkkokaupoista, tarjoamme lisäpalveluna tavaroiden ostopalvelua. 

Valitse helpoin tapa tehdä ostoksia Saksasta, Puolasta, Espanjasta, Italiasta, Ranskasta, Liettuasta:

  • Valitse haluamasi tuote mistä tahansa verkkokaupasta Saksassa, Puolassa, Espanjassa, Ranskassa, Italiassa tai Liettuassa.
  • Anna tuotelinkki ja lisätietoja ostopalvelun tilauslomakkeessa.
  • Lähetämme lopullisen hintatarjouksen 24 tunnin sisällä.
  • Kun olet vahvistanut tilauksen ja maksanut siitä, me ostamme tavarat sinulle.

*OstaEU on välittäjä ostajan ja myyjän välillä, ja tarjoaa tavaroiden ostopalveluja. Luomme laskun vain ostopalvelusta. Laskun ostamastasi tuotteesta antaa sinulle ulkomaalainen verkkokauppa, joka on tuotteen myyjä. Huomaa, että tuotteen lasku lähetetään tilauksen tehneen henkilön nimissä.

**Tuotteen toimitushinta Saksasta, Puolasta, Espanjasta, Italiasta, Ranskasta tai Liettuasta ei sisälly hintatarjoukseen - se lasketaan OstaEUn varaston normaalien toimitushintojen mukaan.