News

2022 y. October 1 d.

Lokakuun ajan - 50% alennus pakettien toimituksesta Portugalista

Oletko jo ehtinyt tutustua uusimpaan kohteeseemme - Portugaliin? Et vielä?

Meillä on sinulle hyviä uutisia - voit lähettää paketteja Portugalista Suomeen PUOLEEN HINTAAN LOKAKUUN ajan!

Tutustu siis parhaisiin portugalilaisiin liikkeisiin, nappaa loistavat tarjoukset ja tutustu tähän hämmästyttävän värikkääseen ostoskohteeseen samalla kun tarjoamme valtavan alennuksen toimituksista!

Suosittelemme tutustumaan tämän maan myymälöiden valikoimaan ja löytämään parhaat verkkokauppapaikat!

Osta fiksusti OstaEU-toimituspalvelun avulla!

 

Mikä tekee Portugalista erityisen?

Muutaman viime vuoden aikana Portugalista on tullut yhä suositumpi kohde - hyvästä syystä! Tämä maa on kuuluisa upeasta historiastaan, värikkäistä tyyleistä, käsitöistä ja henkeäsalpaavista maisemista, tämä tämä maa ei jätä sinua kylmäksi! Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Portugalista paitsi värikkään matkakohteen, myös ainutlaatuisen ostoskohteen.

Tiesitkö, että Portugalin Alcanenan kaupunki on ollut pitkään kuuluisa nahkakäsitöistään ja Portugalin kuuluisia sinikuvioisia keraamisia Azulejo-laattoja on valmistettu yli 500 vuotta?  Portugali on täynnä löytöjä ainutlaatuisista portugalilaisista putiikeista eksoottisiin kahviaromeihin!

Jos sinäkin haluat tutustua Portugalin väreihin, nyt siihen on loistava tilaisuus, sillä tarjoamme 15% ALENNUKSEN kaikista Portugalin lähetyksistä KOKO SYYSKUUN!

 

Portugalin verkkokauppa suositukset

Vaatteet, jalkineet ja asusteet. Portugalista löydät uniikkeja muotibrändejä, jotka luovat laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita. Suosittelemme tutustumaan esimerkiksi portugalilaisiin verkkokauppoihin kuin Lanidor ja Foreva.

Gourmet-tuotteet. Jos haluat maistella portugalilaisia ​​herkkuja, suosittelemme vierailemaan Lisboncraft, Avidaportuguesa - verkkokaupassa.

Kosmetiikka ja hajuvedet. Jos etsit hajuvesiä ja kosmetiikkaa edulliseen hintaan, suosittelemme tutustumaan verkkokauppoihin kuten Sabina ja  Pluricosmetica.

 

Löydät muita portugalilaisia verkkokauppoja tältä sivulta.

 

Kuinka käytät OstaEU-palveluja?

  • Rekisteröidy verkkosivustollemme
  • Vahvista rekisteröintisi ja saat OstaEU-toimitusosoitteen Saksasta, Puolasta, Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Englannista ja Liettuasta
  • Valitse tuotteet ulkomaisesta verkkokaupasta (löydät vaihtoehtoja niistä täältä)
  • Kun ostat tavaroita, käytä toimitukseen kyseisen maan OstaEU-osoitetta
  • Toimitamme tavarat sinulle
  • Jos sinulla on vaikeuksia ostaa tavaroitasi itse, käytä tavaroiden ostopalvelua.
All news