Uutiset

2022 v. August 12 p.

Takaisin kouluun! Parhaat koulutarvikkeiden tarjoukset

Lukuvuosi on startannut! Niin paljon kuin haluat nauttia kesän huolettomista päivistä ja viimeisistä auringonsäteistä, voit samalla valmistautua kouluvuoteen stressittömästi ja säästää rahaa.

Ymmärrämme täysin, että koulutarvikkeiden ostaminen voi olla väsyttävää ja stressaavaa, joten olemme laatineet sinulle lyhyen muistion koulutarvikkeista ja valinneet parhaat tarjoukset ulkomaisista verkkokaupoista. Osta fiksusti OstaEU-toimituspalvelun avulla!

1. Reppu. Jokainen oppilas tietää erittäin hyvin, että reppu on yksi koulun tärkeimmistä ominaisuuksista! Se ei vain kanna raskaita kirjoja, vaan toimii myös tyylikkäänä yksityiskohtana! On tärkeää valita laadukas reppu, sillä sen on kestettävä päivittäistä käyttöä ja matkoja kouluun ja takaisin.

#Tarkistahinnat

 Linkki tarjoukseen: https://bit.ly/3dsZLgl 

Hinnat sisältävät PostNord kuriiritoimituksen. Hintoja on vertailtu 16.08.2022.


2. Älylaitteet. Älylaitteista, kuten puhelimista, älykelloista tai tableteista, on nykyään tullut olennainen osa nykyaikaisen opiskelijan oppimisprosessia ja elämää. Näitä laitteita on markkinoilla laaja valikoima, ja jokainen löytää varmasti itselleen parhaiten sopivan, mutta suosittelemme aina tutustumaan ulkomaisiin verkkokauppoihin, sillä sieltä saa usein älylaitteita halvemmalla.
3. Paperi- ja taidetarvikkeet. Luultavasti kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että nämä tuotteet ovat erottamattomia lapsen oppimis- ja kehitysprosessista! Käytä siis enemmän aikaa laadukkaiden tavaroiden etsimiseen ja kiinnitä huomiota ulkomaisten verkkokauppojen valikoimaan - täältä löydät valtavan valikoiman laadukkaita paperi- ja taidetavaroita edullisemmin hinnoin.
4. Urheiluvaatteet. Jotta lapsi olisi täysin valmistautunut liikuntatunteihin, tarvitaan urheiluvaatteet, kengät ja laukku vaatteille. Hyödynnä nykyiset alennukset ja tilaa laadukkaita tuotteita verkosta paljon edullisemmin!
5. Vaatteet ja jalkineet. Vaikka vaatteet ja kengät ovat itsestään selviä ja arjessa välttämättömiä, haluamme muistuttaa, että lapsen pukemiseen tyylikkäästi ja laadukkaasti ei tarvitse kuluttaa paljoa rahaa - tutustu suosittelemiimme ulkomaisiin verkkokauppohin ja hyödynnä aiemmin alkaneet alennukset!

Reput:

  1. https://bit.ly/3AhaKTb
  2. https://bit.ly/3AfGhoz
  3. https://bit.ly/3bKMnnc
  4. https://bit.ly/3pprUYt
  5. https://bit.ly/3dbNP2j
  6. https://bit.ly/3SItVfH

Tabletit:

  1. https://bit.ly/3bMElKB
  2. https://bit.ly/3bMEv4F

Älykellot:

  1. https://bit.ly/3QDiIeI
  2. https://bit.ly/3drwRNP
  3. https://bit.ly/3PftLth

Paperitarvikkeet:

  1. https://bit.ly/3bKzoC2
  2. https://bit.ly/3BZ0f8j

Urheiluasut:

https://bit.ly/3s7Icpc

Urheilukengät:

https://bit.ly/3p9OMLm

Lasten vaatteet:

https://bit.ly/3Qg68C1 

Muut lasten vaatteet, jalkineet:

Paperitarvikkeet:

Kuinka käytät OstaEU-palveluja?

  • Rekisteröidy verkkosivustollemme
  • Vahvista rekisteröintisi ja saat OstaEU-toimitusosoitteen Saksasta, Puolasta, Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Englannista ja Liettuasta
  • Valitse tuotteet ulkomaisesta verkkokaupasta (löydät vaihtoehtoja niistä täältä)
  • Kun ostat tavaroita, käytä toimitukseen kyseisen maan OstaEU-osoitetta
  • Toimitamme tavarat sinulle
  • Jos sinulla on vaikeuksia ostaa tavaroitasi itse, käytä tavaroiden ostopalvelua.
Kaikki uutiset