Uutiset

2023 v. February 10 p.

Säästä rahaa ostaessasi puolalaisista apteekeista!

Puola on suomalaisille erittäin suosittu ja rakas ostoskohde, sillä löydät sieltä laajan valikoiman tuotteita hyvään hintaan.

Suomalaiset tilaavat puolalaisista verkkokaupoista erilaisia tavaroita - huonekaluja, kodinkoneita, elektroniikkaa jne.

Myös lääkkeet, kuten ravintolisät, reseptivapaat lääkkeet ja kosmetiikka, ovat yhä suositumpi tuoteryhmä. Suurin osa Puolan apteekeista myy lääkkeitä ja kosmetiikkaa kohtuuhintaan, ja lisäksi verkko-ostokset Puolan apteekeissa kannattavat edullisen valuuttakurssin ansiosta.

Suurin osa apteekeista ei toimita tavaroita Suomeen

Valitettavasti ostajat kohtaavat yleisen ongelman - useimmat puolalaiset apteekit eivät tarjoa toimitusta Suomeen. Voimme kuitenkin tarjota ratkaisun - pakettien toimitus Puolasta Suomeen, alkaen vain 9,69 euroa! Toimitamme paketteja Puolasta Suomeen päivittäin, joten ostoksesi saapuvat Suomeen erittäin nopeasti.

Kuinka vertailla hintoja ja löytää parhaat tarjoukset?

Hintojen tarkistamiseen ulkomailla on kätevintä käyttää kyseisen maan hintavertailualustoja. Puolan suosituin hintavertailualusta on ceneo.pl - kun olet syöttänyt haluamasi tuotteen nimen, alusta näyttää sinulle, mistä tämän tuotteen voi ostaa halvimmalla hinnalla.

Tältä sivulta löydät luettelon Puolan suosituista apteekeista.

Kuten näette, säästäminen on todella helppoa! Siksi suosittelemme, että katselet ympärillesi Puolan apteekkien verkkokaupoissa, vertailet hintoja ja ostat halvemmalla – OstaEU-toimituspalvelun avulla voit tehdä sen poistumatta kotoa!

Hinnat tarkistettu 9.2.2023.

Katso, kuinka paljon voit säästää tehdessäsi ostoksia Puolassa:
 

Tavaroiden hinnat puolalaisissa apteekeissa ovat yleensä paljon halvempia kuin Suomessa, ja jos etsit tarjouksia ja erilaisia alennuksia, löydät vielä parempia tarjouksia. Toivotamme onnistuneita ostoksia!

Kuinka käytät OstaEU-palveluja?

  • Rekisteröidy verkkosivustollemme
  • Vahvista rekisteröintisi ja saat OstaEU-toimitusosoitteen Saksasta, Puolasta, Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Englannista ja Liettuasta
  • Valitse tuotteet ulkomaisesta verkkokaupasta (löydät vaihtoehtoja niistä täältä)
  • Kun ostat tavaroita, käytä toimitukseen kyseisen maan OstaEU-osoitetta
  • Toimitamme tavarat sinulle
  • Jos sinulla on vaikeuksia ostaa tavaroitasi itse, käytä tavaroiden ostopalvelua.
Kaikki uutiset