Uutiset

2021 v. August 25 p.

Osta kotitoimistoon tarvitsemasi tuotteet paremmalla hinnalla!

Kaipaatko inspiraatiota etätyöhön? On aika luoda motivoiva kotitoimisto! Ostaessasi eurooppalaisista verkkokaupoista OstaEU-toimituspalvelun avulla, teet sen melko edullisesti, sillä olemme löytäneet parhaat tarjoukset tuoleille, näytöille, tulostimille, sisustukseeen, paperitarvikkeille ja muille tarvitsemillesi tavaroille!

Löydät täältä kaiken mitä tarvitset kotitoimistoon edullisemmin: 

 

TUOLI

Valitse KORKEUSSÄÄDETTÄVÄ tuoli: istuessa jalkojesi tulee koskettaa lattiaa ja polviesi pystyä taipumaan 90-asteen kulmassa. SELKÄNOJAN on tuettava selkääsi koko korkeudelta ja siinä on oltava mahdollisuus taaksepäin nojailuun. Valitse tuoli, jossa on säädettävät KÄSINOJAT.

MONITORI

Valitse malli, jossa on SÄÄDETTÄVÄ KATSELUKULMA JA KORKEUS. Näytön yläosan tulee olla silmien korkeudella tai hieman sen yläpuolella. Mitä korkeampi NÄYTTÖRESOLUUTIO, sen parempi. Valitse 4K tai ainakin Full HD. Jos sinun on katsottava näyttöä koko päivän, valitse KUVASUHTEEKSI 21:9.

ELEKTRONIIKKA

Älä unohda hankkia näyttöön WEBKAMERAA. KUULOKKEITA ostaessasi, mieti myös mikrofonin tarvetta. Valitse melua vaimentavat kuulokkeet. Valitse nopeampi ja halvempi LASERTULOSTIN mustavalkotulostusta varten tai MUSTESUIHKUTULOSTIN väritulostamiseen. Harkitse pitäisikö sinun hankkia monitoimitulostimen skannerilla. 

VALAISTUS

Oikeakätisten pöytävalaistuksen tulisi olla VASEMMALLA ja vasenkätisten – noh päinvastoin. Suurin ETÄISYYS valaisua tarvitsevalle pinnalle on oltava enintään 35 CM. Valitse valkoinen 4000-6000K valo. Pöytävalaistus vaatii 400–1000 lm tai noin 5–10 W lampun.

SISUSTUS

KORISTE-ESINEET ja KASVIT auttavat keskittymään. MAGNEETTI tai KORKKITAULU on hyödyllinen apuväline töiden suunnitteluun. Huolehdi paperitavaratarvikkeista ja niiden käsittelystä. KYNÄTELINEET JA erilaiset JÄRJESTELIJÄT auttavat.

Kaikki uutiset