Uutiset

2022 v. August 2 p.

OstaEU-toimituspalvelun kanssa ympäri Eurooppaa: huipputarjouksia Alankomaiden verkkokaupoissa!

Hei! OstaEU-kiertueemme viimeinen viikko ympäri Eurooppaa on koittanut. Matkustimme Espanjan, Ranskan ja Alankomaiden halki kuudessa viikossa ja löysimme näiden maiden parhaat kaupat. Aika on mennyt niin nopeasti - jäämme kaipaamaan päivittäisiä seikkailuja. Toisaalta meillä on jo ikävä Suomeen ja olemme iloisia, että voimme vielä kotimaahansa palatessamme nauttia Suomen kesästä!

 

No, nyt kerromme lyhyesti vaikutelmamme matkasta. Alankomaat jätti meihin suuren vaikutuksen, emmekä odottaneetkaan löytävämme näin laajaan valikoimaa tavaroita hyvillä hinnoilla! Erityisen yllättäviä olivat Philipsin elektroniikkalaitteiden hinnat, jotka poikkeavat merkittävästi suomalaisten liikkeiden hinnoista! Esimerkiksi tämän Philips-ilmanpuhdistimen voi ostaa jopa 90 euroa halvemmalla (mukaan lukien toimitus)! Ja myös, katsoitko viime viikon huipputarjoukset, jotka valitsimme sinulle? Jos et, niin löydät ne täältä.

 

 

Tänään lähetämme terveisiä Rotterdamista ja kiirehdimme jakamaan kanssasi juuri valitsemamme huipputarjoukset, jotka löysimme Alankomaiden verkkokaupoista. Muista, että 14.8 asti tarjoamme 10% alennuksen kaikista Alankomaiden pakettilähetyksista, joten sinulla on loistava tilaisuus tutustua verkkokauppojen valikoimaan ja hyödyntää alennukset!

 

Liity OstaEU-matkalle ympäri Eurooppaa ja matkusta kanssamme!

 

 

Kuinka käytät OstaEU-palveluja?

  • Rekisteröidy verkkosivustollemme
  • Vahvista rekisteröintisi ja saat OstaEU-toimitusosoitteen Saksasta, Puolasta, Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Englannista ja Liettuasta
  • Valitse tuotteet ulkomaisesta verkkokaupasta (löydät vaihtoehtoja niistä täältä)
  • Kun ostat tavaroita, käytä toimitukseen kyseisen maan OstaEU-osoitetta
  • Toimitamme tavarat sinulle
  • Jos sinulla on vaikeuksia ostaa tavaroitasi itse, käytä tavaroiden ostopalvelua.

 

Kaikki uutiset