Uutiset

2022 v. syyskuu 19 p.

Ihonhoitovinkkejä syksyyn: huipputarjoukset

 

Syksy on ihanan kaunista vuodenaikaa, mutta kun kesä vaihtuu syksyksi, sää muuttuu ja myös ihomme reagoi uusiin lämpötiloihin.

Joten siirtyminen syksyiseen ihonhoitorutiiniin on välttämätöntä terveen ihon ylläpitämiseksi. 

Suojataksemme ihoasi kylmemmältä ja kuivemmalta säältä, olemme keränneet kosmetologien neuvoja. Jaamme tässä blogikirjoituksessa paitsi tärkeimmät syksyn ihonhoitosuositukset, myös ehdotukset siitä, mistä ostaa näitä tuotteita paremmalla hinnalla.

1. Vaihda raskaampaan kosteusvoiteeseen
 

Kesäpäivät olivat täydellistä aikaa vaihtaa täyteläiset, raskaat kosteusvoiteet kevyisiin rasvoihin. Mutta syksyn tullessa on aika jättää kesävoiteet taakse ja ottaa käyttöön paksummat, täyteläiset ja ravitsevat kosteusvoiteet!

2. Valitse hellävaraiset puhdistusaineet
 

Kesä vaatii geelipohjaisia tai vaahtoavia puhdistusaineita, jotka vähentävät öljyntuotantoa. Koska iho kuitenkin tuottaa vähemmän rasvaa kylmänä vuodenaikana, on parasta käyttää hellävaraisia puhdistusaineita.

3. Muista käyttää SPF:ää
 

Vaikka monet ihmiset suojaavat ihoaan auringolta kesäkuukausina, itse asiassa aurinkosuojasta tulisi huolehtia ympäri vuoden. Aurinkovaurioita voi tapahtua milloin tahansa, joten varmista, että sinulla on oikea suoja, jotta voit nauttia kauniista säästä aurinkoisina syyspäivinä ilman pelkoa.

4. Älä ohita huulirasvaa
 

Iho ei kuivu vain kylminä kuukausina. Olet luultavasti huomannut, että huulesi voivat myös kuivua hyvin ja jopa halkeilla. Älä siis unohda käyttää hyvälaatuista huulirasvaa kosteuden lukitsemiseksi huuliisi.

5. Älä unohda käyttää vartalovoidetta
 

Koska ilmassa on enemmän kosteutta kesällä, ihomme ei kuivu niin paljon. Mutta kun sää kylmenee ja kuivenee, ihomme menettää luonnollisen kosteutensa helpommin aiheuttaen kutinaa ja ärsytystä. Huolehdi siis myös kehosi ihosta!

 

 

Kuinka käytät OstaEU-palveluja?

  • Rekisteröidy verkkosivustollemme
  • Vahvista rekisteröintisi ja saat OstaEU-toimitusosoitteen Saksasta, Puolasta, Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Englannista ja Liettuasta
  • Valitse tuotteet ulkomaisesta verkkokaupasta (löydät vaihtoehtoja niistä täältä)
  • Kun ostat tavaroita, käytä toimitukseen kyseisen maan OstaEU-osoitetta
  • Toimitamme tavarat sinulle
  • Jos sinulla on vaikeuksia ostaa tavaroitasi itse, käytä tavaroiden ostopalvelua.
Kaikki uutiset