Uutiset

2022 v. August 18 p.

Aika opiskella! Parhaat tuotetarjoukset opiskelijoille

Astutko syksyllä uuteen elämänvaiheeseen ja aloitat opinnot? Tai ehkä olet jo opiskelija ja aloitat uuden kurssin syyskuussa? Joka tapauksessa olemme varmoja, että olet innoissasi uuden kouluvuoden alkamisesta!

Ymmärrämme kuitenkin, että opiskelu voi tuoda mukanaan erilaisia haasteita, varsinkin jos olet muuttamassa uuteen kaupunkiin. Opiskeluvuoteen mahdollisimman hyvin valmistautumiseksi olemme laatineet sinulle lyhyen muistion opiskelijatavaroista ulkomaisten liikkeiden huipputarjouksilla. Osta älykkäästi OstaEU:lla ja säästä!

  1. Kannettava tietokone. Luotettava kannettava tietokone ei ole koskaan ollut tärkeämpi kuin viime vuosina, kun luennot ja jopa tentit pidetään etänä! Kannettava tietokone voi olla loistava työkalu opiskeluun, tarvitsemasi tiedon tehokkaaseen löytämiseen, läksyjen tekemiseen ja kommunikointiin luokkatovereiden kanssa. Siksi se on tärkein tarvike tulevalle opiskelijalle näinä päivinä! Ja jotta voisit kantaa uutta tietokonettasi mukavasti ja turvallisesti, suosittelemme ostamaan laadukkaan ja käytännöllisen kannettavan tietokoneen kotelon.
  2. Vaatteet ja jalkineet. Syksy tulee - on aika lisätä vaatekaappiisi uusia vaatteita, kenkiä ja asusteita! Syksyn vaatekaapin päivitys onnistuu paljon paremmin, jos etsit ulkomaisista verkkokaupoista, sillä niissä on erinomaisia alennusmyyntejä. Älä huoli, jos verkkokauppa ei toimita tavaroita osoitteeseesi - me huolehdimme siitä!
  3. Sähkölaitteet. Kodinkoneet ovat tärkeässä roolissa nykyajan ihmisen kotitaloudessa, joten ei ole yllättävää, että etsimme laadukkaita ja kestäviä kodinkoneita helpottamaan kodinhoitoa. Sähkölaitteet, kuten hiustenkuivaaja, vedenkeitin, mikroaaltouuni tai pöytälamppu, ovat varmasti hyödyllisiä opiskelijaelämässä!
  4. Kosmetiikka ja hygieniatuotteet. Näistä työkaluista ei tarvitse sanoa paljon - niitähän käytetään joka päivä ja kaikki tarvitsevat niitä! Tiesitkö kuitenkin, että suosittua kosmetiikkaa, hajuvesiä tai hygieniatuotteita saa ulkomaisista verkkokaupoista huomattavasti halvemmalla? Tutustu kauppoihin, kuten Saksan Douglas, Rossmann, Lookfantastic ja espanjalainen Druni ja Sephora, josta löydät kaikkea hammastahnasta hajuvesiin.
  5. Kodintekstiilit. Vaikka tarvittavien hankintojen lista on pitkä, sinun ei tulisi unohtaa kodintekstiileitä- pyyhkeet, vuodevaatteet, peitot tai viltit palvelevat meitä joka päivä ja luovat tunnelmaa kotiin! Siksi älä unohda ostaa sitä, mitä saatat tarvita päivittäiseen käyttöön ja mukavampaan elämään.

Toivomme, että tämä lyhyt muistio auttaa sinua valmistautumaan opiskeluvuoteen helpommin ja valitsemamme tarjouksemme auttavat sinua säästämään. Toivotamme vielä kerran ONNEA uuden vaiheen aloittamiseen ja arvokkaan tiedon hankkimiseen!

Neuletakki:

https://bit.ly/3QR9v2j 

Kengät:

https://zln.do/3PwpsKq 

SHEIN naisten neulepuserot:

https://bit.ly/3wh1r31

Sephora aletuotteet:

https://bit.ly/3PvIe4j 

Douglas aletuotteet:

https://bit.ly/306Cx5D 


 

Muut tavarat:

https://bit.ly/3SXxhvq (Rossmann kosmetiikka)

https://bit.ly/3Pw5rne (Lookfantastic kosmetiikka)

https://bit.ly/3hEVXrH (Druni kosmetiikka)

 

Kuinka käytät OstaEU-palveluja?

  • Rekisteröidy verkkosivustollemme
  • Vahvista rekisteröintisi ja saat OstaEU-toimitusosoitteen Saksasta, Puolasta, Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Englannista ja Liettuasta
  • Valitse tuotteet ulkomaisesta verkkokaupasta (löydät vaihtoehtoja niistä täältä)
  • Kun ostat tavaroita, käytä toimitukseen kyseisen maan OstaEU-osoitetta
  • Toimitamme tavarat sinulle
  • Jos sinulla on vaikeuksia ostaa tavaroitasi itse, käytä tavaroiden ostopalvelua.
Kaikki uutiset