Uutiset

2022 v. July 11 p.

Ympäri Eurooppaa OstaEU-toimituspalvelun: terveisiä Ranskasta!


Hei! Loma Espanjassa on ohi , kaksi viikkoa vierähti silmänräpäyksessä! Nautimme Espanjan auringosta, maistelimme juuri puista poimittuja appelsiineja, vierailimme Espanjan suurissa kaupungeissa ja tietysti shoppailimme.

Tänään saavuimme Euroopan matkamme seuraavalle pysäkille Ranskaan. Terveisiä romanttisesta Pariisista!

Maailman vierailluin maa, joka tunnetaan gastronomisesta perinnöstään ja rakastavasta elämästään ja muodista. Tämä on Ranska, johon kaikki rakastuvat!

Tiesitkö, että Ranska aloitti ensimmäisenä maailmassa hajuvesien massatuotannon, ”little black dress”, pieni musta mekko, luotiin Ranskassa ja haute couture syntyi Pariisissa? Siksi tänään yhdistämme tämän maan eleganssiin, muotiin ja tyyliin!

Haluamme sinun kokevan Ranskan viehätyksen, joten tarjoamme 20% alennuksen kaikista Ranskan lähetyksistä 31.7 saakka!


Tutustumme Ranskan kaupunkeihin kahden viikon ajan ja sitten matkustamme toiseen maahan - älä missaa uusia seikkailuja!

Liity OstaEU-matkalle ympäri Eurooppaa ja matkusta kanssamme!

 

Mitä kannattaa ostaa ranskalaisista verkkokaupoista?

1. Kosmetiikka. Ei ole mikään salaisuus, että ranskalaiset kauneusbrändit ovat suosittuja kaikkialla maailmassa – Ranskalla on pitkät perinteet kauneusalalla! Nykyään tämä heijastuu ranskalaisten kauneustuotteiden korkeaan laatuun ja kauneusinnovaatioihin, joten suosittelemme, että tutustut Sephoraan ja ostat ranskalaisten suosikkimerkkien lisäksi myös muuta suosikkikosmetiikkaa hyvillä hinnoilla.

2. Hajuvedet. Ranska ei ole kuuluisa vain kosmetiikasta, vaan myös hajuvesiteollisuudestaan - Ranskassa on suuri joukko maailman kuuluisimpia hajuvesitaloja, ja ranskalaista Grassen kaupunkia pidetään maailman hajuvesipääkaupunkina. Suosittelemme etsimään tuoksuja Parfumdon verkkokaupasta.

3. Vaatteet ja asusteet. Ranskalaiset ovat kuuluisia hyvästä maustaan ja ajattomasta tyylistään, ja he kiinnittävät siihen paljon huomiota, ja suuri joukko kuuluisia suunnittelijoita tulee maailman muotipääkaupungista Pariisista. Näistä syistä ranskalaisista verkkokaupoista löytyy varmasti tyylikkäitä vaatteita, asusteita ja koruja! Tällä hetkellä suosittelemme, että selaat Zalandoa ja ostat tuotteita loistavin alennushinnoin.

 

 

 

Kuinka käytät OstaEU-palveluja?

  • Rekisteröidy verkkosivustollemme
  • Vahvista rekisteröintisi ja saat OstaEU-toimitusosoitteen Saksasta, Puolasta, Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Englannista ja Liettuasta
  • Valitse tuotteet ulkomaisesta verkkokaupasta (löydät vaihtoehtoja niistä täältä)
  • Kun ostat tavaroita, käytä toimitukseen kyseisen maan OstaEU-osoitetta
  • Toimitamme tavarat sinulle
  • Jos sinulla on vaikeuksia ostaa tavaroitasi itse, käytä tavaroiden ostopalvelua.
Kaikki uutiset