Uutiset

2022 v. June 28 p.

OstaEU vie sinut matkalle ympäri Euroopan: terveisiä Espanjasta!

Hei! Olemme OstaEU-toimituspalvelun matkustajat Simona ja Juha, hauska tavata! Tänä kesänä matkustamme ympäri Eurooppaa, ja odotamme innolla vierailua suurkaupunkien suosituimmissa liikkeissä ja uniikeissa putiikeissa, sillä haluamme kokea maiden kulttuuria, tutustua niiden erityispiirteisiin ja maistaa perinteisiä herkkuja. Tietenkin odotamme myös innolla, että voimme jakaa löytömme kanssasi. Lähdetään matkaan!

Kirkkaat Flamenco-värit, rikkaasti maustetut tapakset ja kesäiset sitrusaromit… Saavuimme tänään Espanjaan ja lähetämme terveisiä värikkäästä Barcelonasta!

Ei ole ihme, että Espanja on turistien keskuudessa erittäin suosittu maa, joka ei jätä ketään kylmäksi - se on kuuluisa avoimesta kulttuuristaan, herkullisesta ruoastaan ​​ja kauniista maisemistaan. Suurissa kaupungeissa, kuten Madridissa, Barcelonassa ja Valenciassa, on omat ainutlaatuiset perinteensä, kielensä ja poikkeuksellinen tuotevalikoima!

Tiesitkö, että monet kuuluisat tuotemerkit ovat kotoisin Espanjasta? Zara, Mango, Massimo Dutti ja paljon muuta! Tämän seurauksena näiden tavaroiden valikoima Espanjassa on valtava ja paljon houkuttelevampi myös lompakolle.

Koska haluamme antaa sinulle mahdollisimman paljon auringonpaistetta, tarjoamme -20% alennuksen kaikista Espanjan lähetyksistä 17.7. saakka!

Matkustamme ympäri Espanjaa kahden viikon ajan ja aiomme vierailla myöhemmin muissa maissa, joten älä jää paitsi uusista seikkailuista!

Liity OstaEU-toimituspalvelun kulttuurimatkalle ympäri Eurooppaa ja matkusta kanssamme!

 

Mitä kannattaa ostaa espanjalaisista verkkokaupoista?

1. Vaatteet. Espanjalaiset muotimerkit ovat suosittuja kaikkialla maailmassa. Zara, Mango, Pull & Bear, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho - pidätkö ostosten tekemisestä näissä myymälöissä? Jos vastaus on kyllä, suosittelemme, että katsot näiden myymälöiden espanjalaisia ​​verkkosivustoja ja päivität vaatekaappisi halvemmalla. Tutustu myös Espanjan Zalandoon – löydät sieltä mahtavia alennuksia!

2. Kosmetiikka ja hajuvedet. Espanjalaiset rakastavat muodin lisäksi myös kosmetiikkaa ja hajuvesiä, joten suosittelemme tutustumaan espanjalaisiin verkkokauppoihin, kuten Primor, Perfumeriaslaguna ja Druni, sekä espanjalainen Sephora, josta voit ostaa suosikkikosmetiikkaasi ja hajuvettä edulliseen hintaan.

3. Gourmet-herkkuja. Espanja on ylivoimaisesti yksi gourmetmatkailijoiden suosituimmista kohteista. Maassa on monia alueita, joista jokaisella on erinomainen Välimerellinen keittiö, ja useimmilla Espanjan alueilla on myös syvät perinteet oliivinviljelyyn ja oliiviöljyn tuotantoon. Tiesitkö, että Espanja tuottaa noin puolet maailman oliiviöljystä, josta 46 % menee vientiin? Kutsumme sinut ostamaan espanjalaisia ​​mausteita ja kastikkeita Todoespecias-myymälästä ja maistelemaan gourmet-oliiveja Aceitunaslopezilta!

 

Mekot:

Hajuvesi:

Vaatteet:

Hajuvesi:

 

Mausteet:

Mekot:

Mekot:

Kosmetiikka:

 

Kuinka käytät OstaEU-palveluja?

  • Rekisteröidy verkkosivustollemme
  • Vahvista rekisteröintisi ja saat OstaEU-toimitusosoitteen Saksasta, Puolasta, Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Englannista ja Liettuasta
  • Valitse tuotteet ulkomaisesta verkkokaupasta (löydät vaihtoehtoja niistä täältä)
  • Kun ostat tavaroita, käytä toimitukseen kyseisen maan OstaEU-osoitetta
  • Toimitamme tavarat sinulle
  • Jos sinulla on vaikeuksia ostaa tavaroitasi itse, käytä tavaroiden ostopalvelua.
Kaikki uutiset