Naujienos

2021 m. kovo 17 d.

Osta suoraan Espanjasta!

OstaEU:n uusi ostossuunta avaa oven loistaviin Espanjan myymälöihin! Ainutlaatuiset vaatteet ja jalkineet, laadukas espanjalainen kosmetiikka, entistä laajempi valikoima elektroniikkaa, kodinkoneita, älylaitteita ja paljon muuta! Mietitkö edelleen, miksi valita Espanja? OstaEU kertoo espanjalaisten verkkokauppojen erityispiirteet! 

ALKUPERÄISET SUOSIKKIMERKIT 

Suurilla brändeillä on usein verkkokauppoja eri maissa, mutta yleensä alkuperämaan verkkokaupat tarjoavat laajemman valikoiman tyylejä, kokoja ja värejä sekä huomattavasti suuremmat myyntierät kuin samat myymälät Suomessa. 

Tässä listaus suosituimmista espanjalaisista verkkokaupoista, joihin sinun tulisi tutustua kun vertailet hintoja:  

Niille, jotka pitävät katutyylin ja klassikoiden yhdistelmästä sopivaan hintaan, ilahduttaa Espanja Mango, Zara, Stradivarius, Pull & Bear -myymälöillä. Niille, jotka etsivät ylellisempiä vaatteita ja jalkineita, Massimo Dutti ja DESIGUAL tarjoavat upeita tarjouksia. 

 

SUURI VALIKOIMA MAHTAVILLA HINNOILLA 

Luultavasti yksi "ammattimaisten" ostajien suosikkikaupoista on SHEIN. Kaupalla on erittäin laaja tuotevalikoima, josta löydät vaihtoehdot klassisista housuista, kengistä, verryttelypuvuista erilaisiin lisävarusteisiin tai uimapukuihin. Ja yksi tärkeimmistä vinkeistä niille, jotka haluavat tehdä ostoksia erittäin halvalla, uusia vaatteita voi ostaa vain muutamalla eurolla! Älä siis odota vaan tutustu verkkokaupan mahdollisuuksiin. 

 

Elektroniikkaa, älylaitteita tai muita tavaroita etsiville espanjalainen AMAZON tarjoaa aikaisempaa laajemman valikoiman. Löydät myös kiinnostavia tarjouksia FNAC, CARREFOUR, ELECTROCOSTO verkkokaupoista. 


AINUTLAATUINEN KOSMETIIKKA 

 

Espanja on kuuluisa erittäin korkealaatuisista tuotteista. Sekä naiset että miehet arvostavat näitä kasvojen-, ihon- ja kauneudenhoitotuotteita. DRUNIsta naiset löytävät espanjalaisten asiantuntijoiden suunnittelemia tuotteita, ja miehet, jotka arvostavat laadukkaita iho-, parta- ja hiustenhoitotuotteita, pitävät ehdottomasti Mi Reboticasta

Haluatko nähdä, mitä muuta Espanjalla on tarjottavaa? Löydät lisätietoa täältä.

Visos naujienos