News

2022 y. September 10 d.

Kuinka tehdä ostoksia Allegro.pl-alustalla?

Jos olet kiinnostunut ostomahdollisuuksista ulkomaisissa verkkokaupoissa, olet luultavasti jo kuullut Allegro-ostosalustasta. Se on suurin Euroopassa perustettu sähköisen kaupankäynnin alusta, jonka ovat luoneet puolalaiset yrittäjät. Allegro.pl on tuhansien eri myyjien koti, ja sieltä löytyy kaikkea kosmetiikasta autotavaroihin! Tästä alustasta on tulossa yhä suositumpi myös Suomessa, sillä sinulla on mahdollisuus valita erittäin laajasta tavaravalikoimasta, vertailla eri myyjien hintoja ja ostaa tavaroita paljon halvemmalla kuin Suomessa.

Koska tämä alusta on puolalainen, myyjät lähettävät useimmissa tapauksissa tavaroita vain Puolan alueelle. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma, sillä OstaEU kuljettaa kaikki tavarasi turvallisesti Suomeen!

Joten jos et ole vielä tehnyt ostoksia Allegro-alustalla, tässä on nopea opastus tärkeimpiin vaiheisiin ja vinkkeihin siitä, mitä kannattaa huomioida.

 

1. Rekisteröidy Allegro.pl-alustalle.

Kun kirjoitat www.allegro.pl selaimesi osoiteriville, pääset sivuston puolankieliseen versioon. Allegron mukaan ”Toimitusmaan, valuutan tai kielen muutos voi vaikuttaa tarjousten ja palveluiden saatavuuteen ja toimitusvaihtoehtoihin. Kielen vaihtaminen englanniksi rajoittaa tarjousten valikoiman vain kansainvälisiin toimituksiin."

Siksi suosittelemme jättämään sivuston alkuperäiset kieli-, sijainti- ja valuutta-asetukset, jos haluat nähdä täyden valikoiman Allegron tarjoamia tuotteita.

Voit kääntää verkkosivuston helposti suomeksi laitteesi selaimella. Jos käytät Google Chrome -selainta, napsauta verkkosivustoa hiiren kakkospainikkeella ja napsauta "käännä suomeksi" tai napsauta Google-kääntäjän kuvaketta URL-kentän oikeassa kulmassa ja valitse suomen kieli. Jos käytät Firefox-selainta, voit ladata Google Translate -laajennuksen ja kääntää sen avulla verkkokaupan kätevästi haluamallesi kielelle.

Kun käännät sivun suomeksi, löydät oikeasta reunasta vaihtoehdon "Kirjaudu sisään" ja tätä painiketta painamalla voit valita "Rekisteröidy".

Rekisteröityminen vaatii vain sähköpostiosoitteesi, salasanasi, vahvistuksen siitä, että olet yli 18-vuotias ja sivuston sääntöjen hyväksymisen - saat tämän jälkeen sähköpostiisi linkin tilisi vahvistamiseen, ja jos haluat yksinkertaistaa rekisteröintiprosessia entisestään, voi käyttää sosiaalisen verkoston rekisteröitymistä - sinun tarvitsee vain valita, mille sosiaalisen verkoston tilille haluat rekisteröityä!
 

 

2. Valitse haluamasi tuote.

Nyt olet valmis etsimään tuotteita parhaaseen hintaan! Tehostaaksesi hakuasi, käytä suodattimia, kuten hinta, merkki, tuotteen kunto ja muita suodattimia, jotta näet vain kriteerisi täyttävät tuotteet.

Kun löydät tuotteen, älä unohda lukea arvosteluja tuotteesta ja tuotteen myyjästä! Kuten mainitsimme artikkelin alussa, Allegro on online-markkinapaikka, jossa on tuhansia erilaisia ​​myyjiä, joten muista käyttää muutama minuutti arvostelujen lukemiseen saadaksesi parhaan tuotteen.

Valittuasi tuotteen, siirry kassalle, jossa näet lopullisen maksusumman. Tässä tapauksessa toimitusmaksu, joka alkaa 8,99 PLN (1,91 €), lisätään 999 PLN:n (211,87 €) summaan - voit valita toimitustavan seuraavassa vaiheessa.

 

Koska näitä tavaroita ei toimiteta Suomeen, sinun tulee syöttää toimitusosoitekenttään OstaEU Puolan varaston osoite. Jos sinulla ei vielä ole OstaEU-tiliä, voit luoda sellaisen täällä. OstaEU-tilin luomisen jälkeen saat viiden euron alennuksen ensimmmäisestä OstaEU-toimituksestasi!

Kun olet kirjautunut OstaEU-tilillesi, näet kaikki ulkomaisten varastojemme osoitteet "varastojen osoitteet" -sivulla. Koska teet ostoksia puolalaisessa myymälässä, sinun on syötettävä osoitekenttään OstaEU Puolan -varaston osoite ja puhelinnumero. Muista liittää mukaan myös OstaEU-käyttäjätunnuksesi, jota tarvitaan lähetyksesi tunnistamiseen sen saapuessa varastollemme!

Tärkeä! Valitse toimitus ilmoitettuun osoitteeseen, jotta kuriiri toimittaa pakettisi suoraan varastollemme. Muussa tapauksessa paketin Suvalki-automaatista noutopalvelusta peritään lisämaksu. Muiden kaupunkien postiautomaateista ei ole mahdollista noutaa paketteja.

 

 

Maksa tilauksesi ja odota sitten tuotteen saapumista varastollemme Puolassa!

Kun lähetys on saapunut varastollemme, voimme mitata sen mitat ja painon sekä laskea lähetyksen tarkan toimitushinnan Suomeen, jonka voit maksaa kätevästi alustallamme. Sitten kuljetamme paketin Suomeen ja voit vastaanottaa sen valitsemallasi tavalla. Voit helposti tarkistaa suunnitellun lähetyksen toimitushinnan hintalaskurista.

Toivotamme onnistuneita ja älykkäitä ostoksia OstaEU-toimituspalvelun kanssa!

All news