News

2022 y. September 6 d.

HUOMIO! Tavaroiden toimituskulut Italiasta, Ranskasta, Espanjasta ja Alankomaista muuttuvat

Mahtavaa, että käytät OstaEU-palveluita ja lähetät tavaroita eri Euroopan maista!

Tämä vuosi on ollut meille innovaatioiden vuosi. Olemme julkaisseet kuluvan vuoden aikana uusia projekteja, ja esittelemme teille pian lisää! 

 

Uusimmat OstaEU-palvelut:

Uuden suunnan startti - Portugali

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monia ostosmahdollisuuksia, joten olemme iloisia voidessamme julkistaa uuden järjestysluvultaan 11. kohteen - Portugalin! Toivomme, että jokainen uusi suunta tekee ostosten tekemisestä entistä mielenkiintoisempaa!

 

Haluamme myös ilmoittaa, että 15.9.2022 alkaen toimitusten hinnat Italiasta, Ranskasta, Espanjasta ja Alankomaista muuttuvat. Kumppanihinnoittelun muutoksen ja kohonneiden kustannusten takia joudumme nostamaan osaa palveluhinnoistamme. Pidämme kuitenkin samat toimitushinnat suosituimmista eurooppalaisista kohteista, kuten Puolasta, Saksasta ja Isosta-Britanniasta, sekä lähikohteista, kuten Latviasta, Liettuasta ja Tšekin tasavallasta.

 

Kaikki päivitetyt toimitushinnat, jotka ovat voimassa 15. syyskuuta alkaen, näkyvät tästä. Nykyiset hinnat on merkitty punaisella ja yliviivattu teksti ilmaisee uudet hinnat, jotka ovat voimassa 15.9. alkaen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja. Kiitos ymmärryksestäsi ja toivotamme fiksuja ostoksia.

 

OstaEU-tiimi.

All news