News

2022 y. November 23 d.

Black Friday -ostokset ulkomaisissa verkkokaupoissa: miten valmistautua ja säästää?

Suurten alennusmyyntien päivä on tänä perjantaina, mutta olet jo varmaan huomannut, että monet kaupat ryhtyivät julkistamaan Black Friday -alennuksiaan paljon aikaisemmin.
Jos mietit, kannattaako Black Friday -alennusten aikana tehdä ostoksia, voimme vakuuttaa – nyt on hyvä aika paitsi ostaa joululahjoja, myös uusia tavaroita itsellesi. Black Friday alennuksia sovelletaan lähes kaikkeen, mutta säästääksesi rahaa, ja ettet eksyisi alennusten virtaan, on tärkeää noudattaa muutamia sääntöjä.
Tässä on viisi Black Friday -ostosvinkkiä, jotka auttavat sinua löytämään parhaat tarjoukset ja välttämään impulssiostoksia!


1. Tee läksyt hyvissä ajoin ennen perjantaita


Yksi tärkeimmistä vinkeistä parhaan hinnan saamiseksi on ostoslistan tekeminen. Näin et vain tiedä mitä tavaroita todella tarvitset, vaan tiedät myös tavaroiden normaalihinnat - tämä auttaa sinua ymmärtämään, kannattaako tavara ostaa alennuksen aikana vai onko parempi odottaa vielä isompaan alennusta.
Suosittelemme myös aina lukemaan verkkokaupan ja tuotteen arvostelut, jotta et pety tuotteen saatuasi.

2. Säästä aikaasi ja valitse verkkokaupat


Joka vuosi verkkokauppojen määrä kasvaa, ja hyvästä syystä - ostamalla verkossa voit välttää ärsyttäviä liikenneruuhkia, mutta myös säästää rahaa. Vaikka voit ostaa joitain tuotteita kivijalkamyymälöistä, on olemassa hyvä mahdollisuus, että löydät haluamasi tuotteen verkosta vielä halvemmalla. Tämä johtuu siitä, että ostosmahdollisuutesi eivät rajoitu vain suomalaisiin verkkokauppoihin, vaan sinulla on myös mahdollisuus nähdä saman tuotteen hinnat eri verkkokaupoissa paljon helpommin.


3. Käytä hintavertailualustoja


Voit helposti vertailla eri verkkokauppojen hintoja ja ostaa tuotteen parhaaseen hintaan käyttämällä ulkomaisia hintavertailualustoja. Näillä alustoilla näet nopeasti ja helposti, missä verkkokaupassa halutun tuotteen hinta on halvin ja säästää näin eniten.
Älä tietenkään unohda vihjettä nro 1. Kun löydät tuotteen parhaaseen hintaan, muista lukea tuotekuvaus yksityiskohtaisesti ja vilkaista arvosteluja verkkokaupasta.
Ulkomaiset hintavertailualustat löydät täältä.


4. Seuraa suosikkiverkkokauppojasi sosiaalisissa verkostoissa


Jos olet jo valinnut verkkokaupan, jossa teet ostoksia, suosittelemme seuraamaan kyseisen kaupan sosiaalisen median tilejä ja tilaamaan uutiskirjeen - ei ole harvinaista, että verkkokaupat tarjoavat kanta-asiakkailleen Black Friday -ennakkotarjouksia ja jakavat ennakkoalennuksen koodit.


5. Aloita ostosten tekeminen nyt


Monet verkkokaupat ovat jo aloittaneet alemyynnin, joten sinun ei tarvitse odottaa Black Fridayta löytääksesi alennuksia suosikkituotteistasi. Jos löysit tavaran hyvällä alennuksella, ehkä on hyvä aika ostaa se ja olla odottamatta Black Friday -viikonloppua?
Näin vältyt riskiltä, että haluamasi tuote myydään loppuun, ja saat myös tuotteesi nopeammin!


Ja jos haluat nähdä valitsemamme parhaat Black Friday -tarjoukset, löydät ne täältä.


Toivomme, että nämä vinkkimme auttavat säästämään ja toivotamme sinulle mahtavia Black Friday -ostoksia!


Osta fiksusti OstaEU-toimituspalvelun avulla!

All news