Asiakkaiden kokemukset

Asiakkaidemme palaute kannustaa meitä tekemään töitä entistä paremmin. Kiitos mahtavasta palautteestasi – teemme töitä sinua varten!

Se tunne, kun löydän etsimäni tuotteet Decathlonista, mutta sitten käy ilmi, että kauppa ei toimita Suomeen.. Onneksi törmäsin OstaEu palveluun, jonka avulla sain tavarat Suomeen ja vieläpä matalilla toimituskuluilla. Suosittelen.

Toni Keränen, Sotkamo
2021 April 08

Jes! Parasta, kun sai tilata shampoopalan Saksasta, jota olin etsinyt Suomesta, mutta mistään ei löytynyt. Olin niin helpottunut, kun sain helposti tilattua tätä kautta shampoopalan!

Rosa Stenbacka, Tampere
2020 September 15

Luin Ostaeusta ja päätin tilata lasten vaatteita Puolasta. Kaikki sujui nopeasti, ja aion käyttää palvelua uudelleen.

Katja Salomets, Tampere
2020 July 02

Suosittelen tätä yritystä. Toimitukseni saapui todella nopeasti. Ja hinta on mielestäni erittäin hyvä. Tilasin Isosta-Britanniasta ja paketti toimitettiin todella nopeasti. Suosittelen ja käytän toimituspalvelua myös seuraavalla kerralla, kun tilaan tuotteita verkkokaupasta.

Mika Laakso, Helsinki
2020 July 01

Hyvää työtä! Tämä oli ensimmäinen kerta, kun käytin palvelua, mutta ei missään nimessä viimeinen. Tilasin Niken tennarit Saksasta ja sääsin 20 euroa. Kaikki sujui hyvin, ja toimitus saapui ajallaan.

Lauri Heinonen, Helsinki
2020 June 28

Yritin tilata tavaroita Saksasta Amazonista. Minun tapauksessa toimitus Ostaeun kautta onnistui puolet halvemmalla, aion käyttää palvelua taas.

Ave Helkamaki, Espoo
2020 June 26